neljapäev, 2. aprill 2009

mõtlemist pulmadest...

Lugesin täna erinevaid saite ja leidsin päris palju lahedaid asju. Soovitan lugeda järgneva teksti läbi, eriti veel teie, kes tahate abielluda ;)
Juhised on pärit Madisoni Instituudi uudiskirjast värsketele abielunaistele. See on ilmunud New Yorgis 1894. aastal ja selle autor on Ruth Smythers, metodisti kiriku pastori L.D. Smythersi armastatud naine.

Juhised algajale abielunaisele.

Korraliku kasvatuse saanud tundlikule noorele naisele tähendab pulmapäev nii elu kauneimat kui ka hirmsaimat kogemust. Uhkele paaripanekule, kus kõigi pilgud on sinule suunatud, järgneb öö, mil sul tuleb taluda esimest korda elus kohutavat asja: seksi.

Kallis lugeja, paljastan sulle šokeeriva tõe. Leidub naisi, kes lausa ootavad pulmaööd. Selline hoiak on sobimatu! Sensuaalne ja isekas abikaasa võib seda kergesti ära kasutada. Ära kunagi unusta abielu raudset reeglit: andu vaid pisut, andu harva, ja eelkõige - andu vastu tahtmist. Vastasel korral muutub see, mis peaks olema abielu, orgiaks või seksuaalseks lõbutsemiseks.

Teiselt poolt - ka äärmustesse ei tasu laskuda. Seks on küll parimal juhul hädapärast talutav ja halvimal juhul valus, kuid tasu selle eest on monogaamne kodu ja lapsed, mis abielust sünnivad. Ideaalne abikaasa läheneb oma noorikule ainult siis, kui too seda soovib ja üksnes lastesaamise eesmärgil. Säärast üllust ja isetust on keskmiselt mehelt aga asjatu oodata.

Enamik mehi nõuab naiselt seksi peaaegu iga päev. Tark noorik lubab meest abielu esimeste kuude jooksul enda ligi üksnes natukeseks ajaks korraga ja kõige rohkem kaks korda nädalas. Aja möödudes peaks ta igati püüdma seda sagedust vähendada.

Tark naine ei lase mehel iialgi end alasti näha ega luba ka mehel end talle paljalt eksponeerida. Kui seksi ei suudeta ennetada, tuleb see läbi viia kottpimedas. Paljude naiste meelest on kasulik kanda paksust puuvillriidest öösärke ja abikaasal pidžaamat. Need tuleb selga panna eraldi tubades ja seksi ajal ei tohi neid seljast võtta. Nii on paljastatud võimalikult vähe ihu.

Kui naine on öösärgi selga pannud ja kõik tuled kustutanud, peab ta vaikselt voodis lebama ja meest ootama. Mees tuleb kobamisi tuppa ja naine ei tohi teha ühtki häält, et mehele suund kätte näidata, sest mees võib iga häälitsust tõlgendada kui tema julgustamist. Alati jääb lootus, et mees komistab ja saab väiksemaid vigastusi, need aga osutuvad naisele ettekäändeks seekord taas seksist hoiduda.

Kui mees siiski naiseni jõuab, tuleb viimasel lebada nii vaikselt kui vähegi võimalik. Iga liigutust võib innukas mees tõlgendada seksuaalse erutusena.

Vot nii: Täpsemalt saab seda lugeda siit.

Mõelge siis hoolikalt oma tulevikule ning põhimõtetele.




1 kommentaar:

Diana ütles ...

täiesti vastand tänapäea ühiskonnale! tegelikult oli huvitav lugeda kunagist arvamust seksist. Väga super! Jätka samas vaimus.